Standardside

Seneste nyt.

Karen Lindbergs akvarel undervisning

 

Weekendkurser i Atmosfærisk akvarelmaling

Efterår 2022 - Forår 2023

Du kan tilmelde dig på www.fofnordsjaelland.dk

Materialeliste sendes ud til deltagerne senest 14 dage før kursusstart.

Akvarel inspiration – nyt kursus

På dette kursus slå vi os løs med den eksperimenterende akvarel. Vi skal arbejde med forskellige overflade midler som enten lægges på papiret eller blandes i farverne. Vi udnytter pigmenterne i farverne og deres specielle karakterer bl.a. granulering.  Vi eksperimenterer med at mixe akvarellen med tusch, farveblyanter og andre media og arbejder både naturalistisk og abstrakt. Kurset er for deltagere der vil et skridt videre med akvarellen.

Weekend den 29.-30 oktober kl. 9.30 - 16.00
Helsinge Kulturhus

Dyr og Fugle

Atmosfærisk akvarelmaling

Prøv nye akvarelteknikker og arbejde med forskellige spændende hjælpemidler. Vi maler med store pensler og får det hele til at flyde. Denne weekend er motivet dyr og fugle. Vi maler efter fotos, som vi bruger som grundlag for de eksperimenterende og atmosfæriske akvareller. Underviseren følger hver enkelt elev nøje og hjælper fra det niveau som man er på. Derfor er der plads til de øvede og mindre øvede malere. 

Hold nr. 2214122.  Helsinge Kulturhus
Weekenden den 12.-13. november kl 9,30-16.00
14 lektioner - Pris 730 kr.

 

Akvarel for begyndere Trin II

Dette kursus er for dem der har arbejdet lidt med akvarel og kender de grundlæggende teknikker. På en fornøjelig måde og med megen hjælp, bliver vi dygtigere til at male både de ”tør i tøre” og de flydende atmosfæriske akvareller. Vi arbejder os stille og roligt gennem kendte og nye akvarelteknikker. Vi udforsker farvernes pigmenter og brugen af vand.  Vi får lavet vores egne små atmosfæriske mesterværker. 

 25.-26.- februar 2023 kl. 9.30-15.45 14 lektioner.  Planlagt enten i Helsinge eller i Gilleleje

Atmosfærisk akvarelmaling/

Blomster og frugter

Vi skal afprøve mange forskellige akvarelteknikker og arbejde med forskellige specielle effekter. Denne weekend er motivet blomster og frugter, som vi maler både med de traditionelle og de flydende teknikker. Karen Lindberg, som er underviser på kurset, følger hver enkelt elev nøje og hjælper fra det niveau som man er på. Derfor er der plads til både nybegyndere og de øvede malere. 

18.-19. marts .2023  kl.. 9.30-16.00 14 lektioner  Planlagt enten i Helsinge eller i Gilleleje

 

.