Standardside

Seneste nyt.

Du kan tilmelde dig på www.fofnordsjaelland.dk

Karen Lindbergs akvarel undervisning

 

Weekendkurser i Atmosfærisk akvarelmaling

Blomster og Frugter

Vi skal afprøve mange forskellige akvarelteknikker og arbejde med forskellige spændende hjælpemidler. Vi maler med store pensler og får det hele til at flyde. Denne weekend er motivet blomster og frugter, som vi maler både med de traditionelle og de flydende teknikker. Karen Lindberg, som er underviser på kurset følger hver enkelt elev nøje og hjælper fra det niveau som man er på. Derfor er der plads til både nybegyndere og de øvede malere.

3.4.10. kl. 9.30-16  Gilleleje Det Gamle Posthus.  14 lektioner - Pris 680 kr.

 

Dyr og Fugle

Prøv nye akvarelteknikker og arbejde med forskellige spændende hjælpemidler. Prøv at maler med store pensler og får det hele til at flyde. Denne weekend er motivet dyr og fugle. Vi maler efter fotos, som vi bruger som grundlag for de eksperimenterende og atmosfærisk akvareller. Underviseren følger hver enkelt elev nøje og hjælper fra det niveau som man er på. Derfor er der plads til både nybegyndere og de øvede malere. 

 31.10. -1.11. kl. 9,30 - 16  Helsinge Kulturhus.  14 lektioner - Pris 680 kr.

 

Vild og skør med akvarel – nyt kursus

På dette kursus slå vi os løs med den eksperimenterende akvarel. Pigmenterne i farverne og deres specielle karakterer bruger vi i billederne og får vores egne unikke udtryk. Vi eksperimenterer med at tilsætte akvarellen andre media og arbejder både naturalistisk og abstrakt. Kurset er for øvede akvarelmalere.

14.-15. nov. kl. 9.30 -16. Endrupskolen i Fredensborg. 14 lektioner - Pris 680 kr.

Tilmelding til FOF-Nordsjælland. tlf 3963 7010.

Du er altid velkommen til at ringe til mig og høre nærmere. tlf 2515 9003