Standardside

Seneste nyt.

Karen Lindbergs akvarel undervisning

 

Weekendkurser i Atmosfærisk akvarelmaling

Forår 2022 

Du kan tilmelde dig på www.fofnordsjaelland.dk

Materialeliste sendes ud til deltagerne senest 14 dage før kursusstart.

 

Akvarel for begyndere  Udsolgt.

Her får du mulighed for, på en fornøjelig måde og med megen hjælp, at komme i gang med at male akvareller. En udtryksform som ikke er så nem. Vi arbejder os stille og roligt gennem en masse akvarelteknikker. Vi lærer om farvernes pigmenter og de forskellige papirtyper og ikke mindst om brugen af vand.  Vi får lavet vores egne små atmosfæriske mesterværker.

Hold nr. 2214120 weekenden den 12.-13.- februar 2022 kl. 9.30-16.00
14 lektioner. 730 kr.
Kulturhuset i Helsinge  

Mennesker i akvarel

På dette kursus skal der arbejdes med akvareller af mennesker i bevægelse og med portrætter. Vi afprøver også forskellige akvarelteknikker og får det hele til at flyde. Vi lærer om kroppen og ansigtets opbygning også om børneportrætter. Vi maler både efter fotos og model, som vi bruger som grundlag for de eksperimenterende og atmosfæriske akvareller. For øvede akvarelmalere.

Hold nr. 2214121  weekenden den 5.-6. marts 2022.  kl. 9.30-16.00 , 14 lektioner 730 kr.
Kulturhuset i Helsinge

 

Blomster og Frugter

Vi skal afprøve mange forskellige akvarelteknikker og arbejde med forskellige spændende hjælpemidler. Vi maler med store pensler og får det hele til at flyde. Denne weekend er motivet blomster og frugter, som vi maler både med de traditionelle og de flydende teknikker. Karen Lindberg, som er underviser på kurset følger hver enkelt elev nøje og hjælper fra det niveau som man er på. Derfor er der plads til både nybegyndere og de øvede malere.

Hold nr. 2214122.  Det Gamle Posthus i Gilleleje
Weekenden den 2.4-3.4. kl 9,30-16.00
14 lektioner - Pris 730 kr.

 

 Se mere herunder.  4 dage kursus på Gisselfeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

Landskabs og interiør akvarel på Gisselfeld

 Akvarelmaling på Gisselfeld  16.-19.-MAJ 2022

Tag med på en fire dages malerkursus i Sydsjælland. Paradehuset - Orangeriet på Gisselfeld danner rammen for kurset, hvor de subtropiske planter og husets arkitektur, samt den herskabelige park giver inspiration til vores akvareller.  Der vil blive mulighed for at færdes frit i Paradehusets magiske verden, haven omkring Paradehuset samt den park hvor Paradehuset ligger i.

Jeg har tilrettelagt kurset således, at det bliver en vekselvirkning mellem teori og deltagernes egne skitser/ maleri. Vi skal male både i Paradehuset, Orangeriet og i parken så det bliver både landskaber og interiør vi giver os i kast med. Vi maler med nye teknikker så billederne bliver lette og flydende. Vi udnytter papirets struktur og farvernes egenskaber.

Dagene vil også byde på økologiske og vegetariske lækkerier fra ”Nattergalen” Paradehusets Te-salon og overnatningerne vil være tæt på i det hyggeligt Edelesminde Bed & Breakfast

Man mødes mandag den 16.maj. kl. 12.30 foran indgangen til Gisselfeld Kloster, hvorefter vi begynder kurset med frokost i Paradehuset kl. 13. Kurset afsluttes med frokost og eftermiddags kaffe/the den  19. maj.

Prisen for opholdet, mad og undervisning er 5.695 kr for eneværelse  og  5395 kr. for delt dobbeltværelse . Heri indgår 20 lektioners undervisning, 4 x frokost med frugt, 3 x aftensmad med dessert, kaffe/the formiddag og eftermiddag, Overnatning  med morgenmad, daglig entre til Park og Paradehus og en guidet rundvisning i parken.  Max 10 personer.

Betaling senest den 1.4.2022.

Tilmelding til Karen Lindberg på tlf. 2515 9003 eller til karen.akvarel@gmail.com.