Standardside

Seneste nyt.

I 4 dage den 6.-9. september 2021 underviser jeg på Gisselfeld i Sydsjælland.

Karen Lindbergs akvarel undervisning

 

Weekendkurser i Atmosfærisk akvarelmaling

Forår 2021

Materialeliste sendes ud til deltagerne senest 14 dage før kursusstart.

 

Blomster og Frugter

Vi skal afprøve mange forskellige akvarelteknikker og arbejde med forskellige spændende hjælpemidler. Vi maler med store pensler og får det hele til at flyde. Denne weekend er motivet blomster og frugter, som vi maler både med de traditionelle og de flydende teknikker. Karen Lindberg, som er underviser på kurset følger hver enkelt elev nøje og hjælper fra det niveau som man er på. Derfor er der plads til både nybegyndere og de øvede malere.

Hold nr. 2114130 .  Endrupskolen i Fredensborg. Weekenden den 29.-30.5. 2021 kl 9,30-16.00

14 lektioner - Pris 730 kr.

 

Dyr og Fugle

Kom og prøv nye og gamle akvarelteknikker og arbejde med forskellige spændende hjælpemidler. Vi maler med store pensler og får det hele til at flyde. Denne weekend er motivet dyr og fugle. Vi maler efter fotos, som vi bruger som grundlag for de eksperimenterende og atmosfærisk akvareller. Underviseren følger hver enkelt elev nøje og hjælper fra det niveau som man er på. Derfor er der plads til både nybegyndere og de øvede malere. 

 Hold nr. 2114132    Weekenden den 5.-6 juni  kl 9,30-16.00  - 
 Det Gamle Posthus i Gilleleje. 14 lektioner - Pris 730 kr.

 Du kan tilmelde dig på www.fofnordsjaelland.dk

 

 

 Se mere herunder.  4 dage kursus på Gisselfeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

Landskabs og interiør akvarel på Gisselfeld

 Akvarelmaling på Gisselfeld 6.-9.- september 2021

Tag med på en fire dages malerkursus i Sydsjælland. Paradehuset - Orangeriet på Gisselfeld danner rammen for kurset, hvor de subtropiske planter og husets arkitektur, samt den herskabelige park giver inspiration til vores akvareller.  Der vil blive mulighed for at færdes frit i Paradehusets magiske verden, haven omkring Paradehuset samt den park hvor Paradehuset ligger i.

Jeg har tilrettelagt kurset således, at det bliver en vekselvirkning mellem teori og deltagernes egne skitser/ maleri. Vi skal male både i Paradehuset, Orangeriet og i parken så det bliver både landskaber og interiør vi giver os i kast med. Vi maler med nye teknikker så billederne bliver lette og flydende. Vi udnytter papirets struktur og farvernes egenskaber.

Dagene vil også byde på økologiske og vegetariske lækkerier fra ”Nattergalen” Paradehusets Te-salon og overnatningerne vil være tæt på i det hyggeligt Edelesminde Bed & Breakfast

Man mødes mandag den 6. sept. kl. 12.30 foran indgangen til Gisselfeld Kloster, hvorefter vi begynder kurset med frokost i Paradehuset kl. 13. Kurset afsluttes med frokost og eftermiddags kaffe/the den 9. sept.

Prisen for opholdet er 5.450 kr. Heri indgår 20 lektioners undervisning, 4 x frokost med frugt, 3 x aftensmad med dessert, kaffe/the formiddag og eftermiddag, Overnatning i eneværelse med morgenmad, daglig entre til Park og Paradehus og en guidet rundvisning i parken. Ved delt dobbeltværelse fratrækkes 285 kr. pr person. Max 10 personer.

Betaling senest den 1. august.

Tilmelding til Karen Lindberg på tlf. 2515 9003 eller til karen.akvarel@gmail.com.