Standardside

Seneste nyt.

Du kan tilmelde dig på www.fofnordsjaelland.dk

Karen Lindbergs akvarel undervisning

 

Weekendkurser i Atmosfærisk akvarelmaling

Materialeliste sendes ud til deltagerne senest 14 dage før kursusstart.

Mennesker i akvarel

På dette kursus skal der arbejdes med akvareller af mennesker og med portrætter. Vi lærer om kroppen og ansigtets opbygning både på børn og voksne. Vi maler efter fotos og giver os også i kast med model i bevægelse. Vi afprøver mange forskellige akvarelteknikker og får det hele til at blive let, transparent og atmosfærisk. Holdet er både for dem som tidligere har malet og tegnet mennesker og for dem som ikke har prøvet det før.

Hold 2112131  Helsinge Kulturhus  weekenden 6.-7. februar kl. 9,30-16. Pris 730 kr.

Blomster og Frugter

Vi skal afprøve mange forskellige akvarelteknikker og arbejde med forskellige spændende hjælpemidler. Vi maler med store pensler og får det hele til at flyde. Denne weekend er motivet blomster og frugter, som vi maler både med de traditionelle og de flydende teknikker. Karen Lindberg, som er underviser på kurset følger hver enkelt elev nøje og hjælper fra det niveau som man er på. Derfor er der plads til både nybegyndere og de øvede malere.

Hold nr. 2114130 .  Endrupskolen i Fredensborg. Weekenden den 6.-7 marts  kl 9,30-16.00

14 lektioner - Pris 730 kr.

 

Dyr og Fugle

Kom og prøv nye og gamle akvarelteknikker og arbejde med forskellige spændende hjælpemidler. Vi maler med store pensler og får det hele til at flyde. Denne weekend er motivet dyr og fugle. Vi maler efter fotos, som vi bruger som grundlag for de eksperimenterende og atmosfærisk akvareller. Underviseren følger hver enkelt elev nøje og hjælper fra det niveau som man er på. Derfor er der plads til både nybegyndere og de øvede malere. 

 Hold nr. 2114132    Weekenden den 10-11 april  kl 9,30-16.00
 Det Gamle Posthus i Gilleleje. 14 lektioner - Pris 730 kr.